Tom Cruise v akciji z BMW? Misija (ne)mogoče!

0
Znani hollywoodski igralec je v težko pričakovanem šestem filmu franšize zopet sam posnel vse akcijske kaskaderske prizore. Z BMW vozili, seveda!

Nadaljevanje nosi naslov Mission Impossible: Fallout in naj bi na velika platna prispelo sredi poletja, natančneje konec julija. BMW navdušenci tudi tokrat zagotovo ne bomo ostali ravnodušni! Studio je pred kratkim objavil akcije poln uradni filmski napovednik, v katerem se Cruise po ulicah Pariza podi s klasičnim BMW E28 serije 5. A vozni park ne obsega le avtomobilov. Med drugim se glavni junak povzpne tudi na motocikel BMW R Nine T.

Ni prvič, da je BMW plačal za svojo umestitev v to akcijsko franšizo. Nemški avtomobilski proizvajalec je peti film, Ghost Protocol, leta 2014 uporabil kot platformo za promocijo novega hibridnega športnika BWM i8, zadnji film Rogue Nation pa je v letu 2011 na filmska platna pripeljal BMW S 1000 RR ter BMW M3. Kot že omenjeno, je igralec Tom Cruise že dobro poznan po tem, da sam snema drzne akcijske prizore. Kapo dol; priznajmo, da moramo 55-letnega igralca spoštovati, ker tvega lastno življenje. Večina igralcev bi se preprosto zanašala na namenskega kaskaderskega dvojnika.

Vključena BMW prevozna sredstva si oglejte v spodnjem napovedniku in galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code