BMW i8 je z letošnjim vstopom na trg naredil vtis na vse, ki so ga videli, vozili ali celo kupili. To je vozilo, ki prikazuje, da je možno prav vse. Futuristično oblikovanje in napredna tehnologija, združena z dvema motorjema; vse to je le začetek nove dobe hibridnih vozil. Charlie Turner, odgovorni urednik revije Top Geat je […]

BMW i8 je z letošnjim vstopom na trg naredil vtis na vse, ki so ga videli, vozili ali celo kupili. To je vozilo, ki prikazuje, da je možno prav vse. Futuristično oblikovanje in napredna tehnologija, združena z dvema motorjema; vse to je le začetek nove dobe hibridnih vozil. Charlie Turner, odgovorni urednik revije Top Geat je dejan: “BMW postavlja mejnik v avtomobilski zgodovini in prikazuje razburljivo in pozitivno prihodnost. I8 dosega vse to, in še več. To je takšen avto, ki moramo proslaviti, lepa vizija prihodnosti, ki nam je na voljo že zdaj. To je izjemen uspeh za BMW i8, naša celotna ekipa pa je bila popolnoma enotna v poimenovanju BMW i8 za Top Gearov avtomobil leta”.

91383

Revija Top Gear je ena najbolj vplivnih na svetu, poleg originalne angleške verzije ima tudi 31 mednarodnih izvedb. Njihova spletna stran ima na mesec preko 5,5 milijonov obiskovalcev, njihov YouTube kanal 3,9 milijonov in Facebook nepredstavljivih 24 milijonov oboževalcev. Dr Ian Robertson, član uprave BMW AG za prodajo in marketing BMW, je dejal: “Že od začetka smo vedeli, da bo BMW i8 spremenil pravila igre, število naročil pa kaže, kako zaželjen je avtomobil. Prestižne nagrade, kot je ta iz revije Top Gear dokazujejo, da ima električni športnik globalno priljubljenost. Leta 2015 bosta tako i3 kot tudi i8 odigrala svojo vlogo pri zagotavljanju vodilnega položaja na svetu in naziva najboljše prodajanega in najbolj inovativnega proizvajalca premium vozil.”

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code