Do zob oborožen z neštetimi dodatki - Silverstone obarvan M3 predstavlja ultimativni dirkalni stroj. Dva različna para platišč in Recaro sedeži predstavljajo le del nenavadne predelave, ki uteleša sanje mnogih bencinskih entuziastov.

E92 M3 že sam po sebi predstavlja mokre sanje ljubiteljev bavarske znamke, tipično pa ga ne boste zasledili z dvema različnima paroma platišč, kot jih na sebi nosi naslednji primerek. Zadnja os je prejela TE37 SL 18-palčna platišča, sprednja pa Apex EC7 obutev istih dimenzij. Pnevmatike so na obeh oseh iste, Hankook Ventus V12 Evo – dimenzij 285/30ZR18, zraven pa seveda spada tudi novo vzmetenje KW V3. Zunanjost je bila oplemenitena z sprednjim  APR Racing”lipom” , zadnjim difuzorjem in zadnjim spojlerjem, na pokrovu prtljažnika pa se za ta namen slednjega nahajajo tudi karbonski nosilci, s pomočjo katerih se spojler lahko tudi odstrani.

bmw-e92-m3-eas (10)

Tudi v notranjosti je M3 prejel vse ukrepe, potrebne za varne užitke na dirkalnih stezah: M Performance volan za več kontrole, za boljši položaj za volanom so poskrbeli Recaro Profi XL sedeži z Macht Schnell adapterji, Schroth Racing varnostnimi pasovi in rumeno varnostno kletko.

 

Vir: EAS.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code