Kaj je skupna točka vseh ljubiteljev avtomobilizma? Dejstvo, da nas najdete kjerkoli na svetu. Tokrat nas je pot zavedla v Tunizijo, kjer nemška eksotika izstopa iz množice brezkarakternih prevoznih sredstev.

Demon tunizijskih cest, moč Ferrarija F12 in brutalnih 860 Nm maksimalnega navora – lastnosti, s katerimi se ponaša Manhart Performance BMW F10 M5. Arabska država ob sredozemskem morju se nahaja le lučaj stran od Evrope, zato nemški primerki niso tako nenavadni, vseeno pa M divizija ni pogosto zastopana, še manj pa takšna z Manhart Performance predelavo. Skupaj z RPI GTM izpušnim sistemom 4,4-litrski V8 proizvede kar 740 konjskih moči, tako vas tudi ekstremno agresiven izgled ne zavaja prav nič.

tunizija-f10-m5 (14)

Poleg nadgradnje zmogljivosti plavi M5 prejme še kup karbonskih dodatkov, kot so pokrovi stranskih ogledal, pokrov motorja s karbonskimi zračnimi režami, podaljšek odbijača in zadnji difuzor. Tudi notranjost je napolnjena z ogljikovimi vlakni: M Performance volanski obroč kot eden najlepših navdušuje s svojo funkcionalnostjo, karbonske okrasne obloge pa poskrbijo za športnejši ambient. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

 

Vir: Tunisian Cars

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code