Imate le en poskus, da uganete od kod prihaja tokratni primerek tega osupljivega BMW M3? Seveda, prav ste imeli! Za izjemen primerek je spet poskrbel BMW Abu Dhabi.

Neglede na vaše mnenje o barvnem odtenku Twilight Purple, ki v sklopu BMW Individual programa stane slabih 5000 evrskih tisočakov je takšen BMW M3 s Competition Package prava zverina.

Kar se tiče zmogljivosti so številke že znane, saj iz 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnika ponuja kar 450 konjskih moči in 550 Nm navora, v okviru paketa pa so posodobljena tudi platišča, vzmeti, blažilniki in prilagodljivo M vzmetenje.

bmw-f80-m3-competition-package-twilight-purple-abu-dhabi (14)

Za boljši izgled vozila so dodani M Performance spojler iz ogljikovih vlaken na zadku vozila, M Performance volanski obroč in veliko ogljikovih vlaken na stranskih ogledalih, okrog ročice menjalnika, na volanskem obroču in na ročni zavori.

Da je zvok še boljši kot je sicer skrbi slovensko znanje in ponos, ki se imenuje izpušni sistem Akrapovič. Mogočni šestvaljnik z dvema turbinama tako razvije zares mogočen zvok pri pospeševanju do stotice, ki v primerjavi z običajnim modelom M3 po zaslugi Competition Package potrebuje 0,1 sekunde manj (4,0 sekunde).

Prav ta BMW M3 je bil nedavno razstavljen v BMW salonu Abu Dhabi, kjer je prav gotovo nase privabil številne poglede obiskovalcev.

Bi tudi sami izbrali takšno barvo zunanjosti?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code