BMW M6 je na splošno in meni osebno eden najlepših visokozmogljivih kupejev, ki jih trg trenutno ponuja. Kljub brezčasni lepoti se zdi, da se trenutni M6 nekoliko stara v primerjavi z ostalimi modeli, ki dobivajo nove oblikovalske poteze.

Zato je lastnik BMWja M6 pomladil z zamenjavo platišč ter ga naredil spet bolj mladostnega in privlačnega na pogled.

Podjetje ADV.1 je že nekaj časa v samem vrhu prodaje platišč s proizvodnjo platišč elegantnega videza iz lahkih materialov. Platišča, ki jih je obul M6 se imenujejo ADV5.0 MV.2 Track Spec CS in upoštevajo isto filozofijo; elegantno in lahko. Platišča bistveno spremenijo izgled avtomobila, ga naredijo bolj mladostnega, športno naravnanega in napadalnega, hkrati pa avtomobil ne pridobiva na teži in posledično na slabših voznih lastnostih.

bmw_m6_adv5_mv2 (8)

Spredaj so nameščena platišča velikosti 20×10.5, zadaj pa 20×12.5. Odeta so v siv brušen odtenek, ki se sklada fenomenalno s Sapphire črnim BMW M6. Kot pove že ime so ta platišča namenjena dirkalnim avtomobilom, kar pomeni da so ekstremno lahka in prilagojena za odlične rezultate na dirkališču.

Črni lepotec sicer pod pokrovom motorja nosi 4,4-litrski TwinPower Turbo osemvaljnik, kateri skrbi za 560 podivjanih konjev in 680 Nm navora. S pomočjo odličnega Launch Controla avtomobil izkoristi maksimalno moč, kar pomeni, da stotico doseže že v 4,2 sekunde, najvišja hitrost pa je kot vedno omejena na 250 km/h, kar za javne ceste več kot zadošča.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code