Je to morda ena izmed najbolj okusnih predelav BMW M2?

Na spletem forumu bimmerpost, se je oglasil uporabnik SignatureJames, ki se je odločil predstaviti svoj najnovejši projekt – BMW M2 v barvi Long Beach Blue. Kot pravi sam, mu je nekdo ponudil preveč dobro kupčijo, da bi jo izpustil in že je bil lastnik 2018 BMW M2 s šest stopenjskim ročnim menjalnikom.

V preteklosti, si je že lastil nekaj modrih E46 M3 v barvah Interlagos Blue/Black in Laguna Seca Blue, sedaj pa si je omislil novejšo modro pošast z najmočnejšo črko v imenu. BMW M2 je po njegovem mnenju še edini avtomobil v BMW ponudbi, ki ohranja tiste prave BMW vozniške emocije. Tudi električni krmilni mehanizem je po njegovih besedah zadovoljiv.

Avtomobilu je dal ime kar Uglybeautiful saj meni, da ima BMW M2 še posebej na zadku nekaj ‘grdih’ razmerij, obenem pa je avtomobil iz nekaterih kotov tudi izjemno privlačen. Njegovi nameni s projektom so bili predvsem ustvariti uravnovešeno vozilo, ki ga lahko uporabi za sproščanje stresa na vožnjah skozi kanjone in občasno tudi kakšen trackday. Pri stilu se je poizkusil čim bolj približati nesojenemu M2 GTS, z zanesljivimi komponentami pa je ob nezmanjšani zanesljivosti izboljšal vodljivost in stil.

Eibach je poskrbel za vzmetenje, Titan 7 za izjemno privlačna platišča oblečena v Yokohama Advan Neova pnevmatike, slovenski izpušni sistem Akrapovič pa v družbi karbonskega difuzorja in Vorsteiner zadnjega spojlerja, skrbi za šestvaljno simfonijo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code