Posploševanje, da so ženske slabe voznice morda res ni pravično, se pa pojavlja ravno zaradi takšnih primerov.

Voznica iz Aucklanda je bila predvčerajšnem rešena iz situacije, ki najbolj od vsega spominja na kakšno akcijsko filmsko sceno. 63-letnica je svoj BMW E46 M3 zapeljala čez rob v Waitemata pristanišča v Novi Zelandiji. BMW se je po hitrem postopku začel potapljati in voznici onemogočil izstop iz vozila.

e46-m3-nova-zelandija (5)

Naraščujoča voda ima preveliko moč, da bi jo v paniki pri odpiranju vrat lahko dovolj odrinili. Najboljša rešitev je, da z najbližjim predmetom razbijemo steklo, ali pa počakamo da je vozilo popolnoma potopljeno in se pritisk izenači.

e46-m3-nova-zelandija (4)

Novozelandska gospa je imela neizmerno srečo, saj so ji na pomoč priskočili nič hudega sluteči mimoidoči, ki so tudi nemudoma poklicali policijo. Njeni rešitelji so zaradi hitro potapljajočega M3 nemudoma razbili zadnje steklo in zelo panično gospo izvlekli na prostost.

e46-m3-nova-zelandija (1)

Policija je ocenila, da so bile odločilne minute, saj je kmalu zatem BMW E46 popolnoma izginil pod gladino vode.

Gospa je iz nesrečnega kraja dogodka odkorakala le z nekaj praskami in modricami, na žalost pa to težko rečemo za E46 M3, ki zelo verjetno ne bo več vozil po novozelandskih cestah. Kako se je 63-letna gospa znašla v takšnem brutalnem stroju kot je M3 pa ostaja neznanka.

e46-m3-nova-zelandija (3)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code