Se še spominjate predelave Vilner BMW serija 6 Bullshark? Tokrat vam predstavljamo še eno Vilner mojstrovino: predelan BMW E38 750i.

V začetku leta 2014 je  Vilner predstavil edinstveno BMW E38 7 serije, ki vas bo pustila brez besed.  V celoti je preoblečena z usnjem in okrašena z nekaj posebnimi izstopajočimi dodatki.

Mogoče zunanjost ni tako impresivna, kot bi lahko bila,  saj je spremenjenih le nekaj malenkosti (dodali so DRLs dnevne luči v žaromete in 19-palčna platišča), v notranjosti pa je to čisto druga zgodba, saj je vse videti povsem novo in brezhibno. Armaturna plošča je oblečena v sivo usnje, ravno tako tudi vratne obloge, sredinska konzola in sedeži. Alkantara je uporabljena povsod drugje.  In ko rečemo povsod, mislimo povsod, saj jo najdemo celo na vzvratnem ogledalu. Dodane so tudi manjše podrobnosti črnega klavirskega laka, ki se nahajajo na armaturni plošči, na notranji strani vrat, sredinski konzoli, prestavni ročici, volanu in naslonu sedežev.

VILNER - BMW e38 - 750i (1)

Izgleda precej dobro, kajne?  Če si jo želite, je mojstrovina lahko vaša, saj je vozilo naprodaj. Izklicna cena za avtomobil s 130,000 prevoženimi kilometri in zapisano celotno zgodovino servisnih storitev in uporabljenih ter zamenjanih delov je 22.000,00 €.

Naj vam povemo še, da se pod pokrovom skriva mogočni 5,4-litrski  V12 motor, ki proizvede 326 konjskih moči in 490 Nm navora, katerega poganja 5 stopenjski avtomatski menjalnik. Čeprav avtomobil tehta dve toni, ga omenjeni motor požene od 0 do 100 km/h v 6.6 sekunde.  Hitrost je še vedno elektronsko omejena na  250 km/h.

Dovolj besed, naj slike govorijo same!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code