SUV-ji, SAC in Crossoverji so v zadnjih letih postali prava "vroča roba". BMW bo skupaj z nekaj povsem novimi modeli X družine v le nekaj letih predstavil tudi novi generaciji BMW X5 in X6.

S prihajajočimi modeli, tako kot gobe po dežju, rastejo tudi računalniške upodobitve. RM Car Design nam tokrat predstavi novo generacijo BMW X5 s kodnim imenom G05. Vizualno večji pokrov motorja, sprednja maska s tridemenzionalnimi ledvičkami in ožji, laserski žarometi so lastnosti prihodnjih modelov.

bmw-g05-x52

Tudi zadnji del bo v koraku s časom: kromirana linija, ki povezuje zadnje luči spominja na BMW serijo 7, strešni spojler je zelo športen, ostrejše in bolj definirane linije pa pripomorejo k agresivnejšemu izgledu bavarskega SUV velikana.

bmw-g05-x5

Čeprav je nova G05 generacija oddaljena še približno štiri leta, pa lahko predvidevamo, da bo uporabljala trenutno povsem novo Carbon Core tehnologijo, morda celo nekoliko manjšo in lažjo zasnovo, vendar obenem povečan protor v potniški kabini.  Pred novim BMW X5 v letu 2020 pa bomo sprva dobili še faceliftano različico F15 x5, ki bo lansirana prihodnje leto.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code