Pred uradnim prvencem in na podlagi nedavno razkritih vohunskih fotografij, vam danes predstavljamo računalniško upodobitev BMW X3 M.

Posodobitev bo prinesla nekaj okusnih posodobitev priljubljenega športnega terenca X3 M. Spredaj je nova interpretacija žarometov, skupaj z novo notranjo grafiko. Tudi ledvična rešetka je bila nekoliko preoblikovana in nekoliko večja, kot je razvidno iz nekaterih nedavnih vohunskih fotografij. Nenazadnje pomembna posodobitev sprednje maske je bolj agresiven sprednji odbijač, ki ima zdaj dvojni komplet zračnih odprtin.

Notranjost BMW X3 G01 v tem upodabljanju ni predstavljena, vendar pričakujemo, da bo BMW tudi tu uvedel nekaj novosti. Pričakujemo večji informacijsko-zabavni sistem in seveda novi iDrive 8. Kar zadeva spremembe pogonskega sklopa, se ne pričakue preveč. Enak S58 motor, ki je zdaj del družine BMW M3 ter M4. Viden bo prav tako s 473 “konjskimi močmi” in 600 Nm navora v novem X3 M ter s 503 »konji« v modelu X3 M Competition.

Za razliko od motorja S55 je območje navora pri S58 bistveno širše in zaradi tega je motor veliko bolj predvidljiv v načinu oddajanja moči. Pomeni tudi, da pri S55 ni več težav z nenadno prekinitvijo oprijema.

Sistem M xDrive bo še vedno del BMW X3 M. V bistvu je sistem enak kot pri M5, a na zadnjo os ne pošilja vse moči. Kljub temu vam v načinu 4WD Sport omogočite, da ta avto spremenite v pravi »drift machine«. Preostali navor, ki gre na sprednjo os, prav tako pomaga zagotoviti nekaj več povratnih informacij skozi volan.

Vir: magnus.concepts

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code