V letu 2013 je bil javnosti prvič predstavljen M235i Racing, športna verzija pa naj bi bila predhodnjica prihajajočega M2. Ekipa Rallye-Magazin pa ima očitno nove upe za M235i, upodobili so namreč svojo izvedbo BMW M235i Rally Car za World Rally Championship (WRC) in jo objavili na svoj Twitter profil. Očitno so kar podkovani v računalniškem […]

V letu 2013 je bil javnosti prvič predstavljen M235i Racing, športna verzija pa naj bi bila predhodnjica prihajajočega M2. Ekipa Rallye-Magazin pa ima očitno nove upe za M235i, upodobili so namreč svojo izvedbo BMW M235i Rally Car za World Rally Championship (WRC) in jo objavili na svoj Twitter profil. Očitno so kar podkovani v računalniškem upodabljanju vozil, saj so uspeli ustvariti ultimativen rally BMW. Spredaj uporablja povečane zračne reže in masko, BMW M racing barve in karbonski podaljšek prednjega odbijača. Stranice M235i Rally Car izstopajo z razširjenimi blatniki in posebej za rally namenjenimi platišči in pnevmatikami. Verjetno je zadnji del najbolj atraktiven, saj ima M235i sedaj masiven WRC spojler ter eno izpušno cev, karbonski difuzor pa zaključi celoten izgled.

BMW M Rally Car

Pa bomo upodobitev tudi kdaj videli v dejanski izvedbi? Verjetno ne. BMW M235i WRC Rally Car ostaja zaenkrat le ideja, vseeno pa je jasno, da ima BMW serija 2 velik potencial v dirkalnem svetu.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code