Je bil na Nurburgringu opažen prihajajoč M8 CSL?

Ali BMW zares pripravlja model M8 “na steroidih”, bomo spoznali v naslednjih mesecih. Toda avtomobilski svet je včeraj prevzel vihar, ko so na Nurburgringu opazili nov prototip BMW M8. Opažen model je bil viden z agresivnim prednjim delom, v katerem prevladujejo ogljikova vlakna in nekoliko spremenjena »ledvična« maska z veliko hladilnega prostora. Stranski pogled je prikazal zadnje steklo z zračniki, ki kažejo na pomanjkanje zadnje klopi in nekaj dodatnega hlajenja.

Opažen je bil prav tako nov nabor zavor z rdečimi čeljustmi, ki zagotovo ustrezajo športnemu videzu tega izboljšanega M8 Coupeja. Zadaj je masivno zadnje krilo, izdelano iz ogljikovih vlaken, ki bo poskrbelo, da je »drag force« dovolj velik, da bo M8 ​​zasidran na progi, še posebej skozi nekatere nevarne ovinke. To je tudi znak, da je pod pokrovom motorja morda več moči kot trenutno ponuja BMW M8.

Toda hkrati bi lahko BMW preprosto le preizkušal nov visoko zmogljiv pogonski sklop v športnem vozilu. Tako kot hibridni pogonski sklop v modelu X8 M, ki bi lahko prinesel več kot 700 “konjskih moči”. Ali pa je v pripravi nov varnostni avtomobil za prihodnja prvenstva.

Ne glede na zgodbo tega prototipa, podobnega M8 CSL, so umetniki upodabljanja že začeli risati, kako bi lahko izgledal avtomobil. Uporabnik magnucs.concepts je na včerajšnjem avtomobilu sestavil upodobljenega M8 CSL. V upodobitvi je prikazana tudi sprednja maska ​​z ogljikovimi vlakni, drugačna ledvična rešetka, podobna dirkalniku M8 GTE, in seveda dirkalno krilo zadaj. Zračniki na stranskih oknih kažejo na kabino brez klopi, kar privede do manjše mase vozila.

Vir: magnus.concepts

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code