Že v nekaj mesecih bo BMW predstavil novo, drugo generacijo najmanjšega X modela, F48 X1.

S kar nekaj opaženimi testnimi vozili, ki so zaenkrat še oblečeni v kamuflažni vzorec, počasi dobivamo vpogled v končni izdelek. Najnovejša računalniška upodobitev ekipe Auto-Moto.com je verjetno že precej realna in se dobro približa proizvodni verziji vozila.

F84 X1 bo, želeli ali ne, uporabljal UKL1 platformo, ki temelji na pogonu na sprednji kolesni par, z opcijo štirikolesnega pogona. S tem bo X enka pridobila na prostornini in bo imela bolj proporcionalno oblikovanje karoserije z ohranjanjem vozne dinamike.

Prva generacija X1 je postala priljubljena večinoma zaradi dobre vrednosti za svoj denar in precej odzivne dinamike. Druga generacija pa se bo ponašala z bolj športnim in mišičastim izgledom. BMW oblikovalci so premišljeno izbrali obliko, ki bo oddajala bolj luksuzen občutek z najnovejšimi trendi, ki jih lahko vidimo že na novem F16 X6 in F26 X4. To pomeni, da se bo X1 bolj približal ostalim X modelom in ne bo izgledal le kot povišan karavan z dolgim pokrovom motorja in zaobljenim sprednjim delom.

02-BMW-X1-750x410

V notranjosti baby X spominja na potniško kabino serije 2 Active Tourer, ki je združena z nekaj podrobnostmi BMW X4. Širijo se govorice, da za novim oblikovanjem stoji nadarjen mladenič, kar pomeni, da ne bo manjkalo podrobnosti, ki bodo privlačne predvsem za mlajše kupce.

01-BMW-X11-750x410

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code