V soboto, 4.4.2015 od 14. ure dalje bo pred Planetom Tuš v Kranju dogajanje zelo pestro. Kot veste je prišel čas za ogled filma Hitri in drzni 7! Seveda pa to ne pomeni, da tja odidete le za 140 minut. Pred kompleksom se bo namreč cel dan odvijalo pestro dogajanje. Morda zadnji del iz serije […]

V soboto, 4.4.2015 od 14. ure dalje bo pred Planetom Tuš v Kranju dogajanje zelo pestro. Kot veste je prišel čas za ogled filma Hitri in drzni 7! Seveda pa to ne pomeni, da tja odidete le za 140 minut. Pred kompleksom se bo namreč cel dan odvijalo pestro dogajanje.

Morda zadnji del iz serije filmov uspešne in priljubljene oktanske franšize Hitri in drzni, ki ga boste lahko v soboto, 4. Aprila ob 20. uri v Cineplexxih po Sloveniji pozdravili s posebnim dogajanjem v okviru večera za moške Men’s night, na katerega pa so seveda vabljene tudi dame.

hitri in drzni cineplexx

Pred planetom Tuš Kranj boste lahko videli kar nekaj atraktivnih avtomobilov različnih znamk, od Toyote GT86 (ki se v preddverju predstavlja že od 28. marca dalje), Nissana 350Z in Skyline, Mitsubishija EVO IX, Tesle Model S, Toyote Supre, med njimi pa bo tudi nekaj predstavnikov BMW. V vsej svoji veličini se bosta pred Planet Tuš zapeljala tudi oba BMW i modela: BMW i3 in i8!

kristalna-palaca-1

Bo poskrbljeno tudi za nekaj več akcije? Seveda! Odvijal se bo Gas Tuning šov z atraktivnimi avtomobili, go-go plesalkami in spremljevalnim programom katerega pika na i bo letalski akrobatski spektakel najboljšega slovenskega akrobatskega pilota Petra Podlunška, ki bo zbrane pred Planetom Tuš v Kranju ob 18. uri pustil popolnoma brez besed. Celotno dogajanje pa bodo s plesnimi gibi povezovale še plesalke iz Kat Animacijskega tima, ki bodo vse prisotne ogrele za enega izmed najbolj pričakovanih filmov tega leta.

gas-tuning

Ljubitelji adrenalina in cviljenja gum pa se bodo razveselili žrebanja za nagrado: Drift Taxi vožnjo z Luko Markom Grošljem v dirkalniku BMW M3.

Da bo obisk dogodka Men’s night še posebej mamljiv, pa bodo poskrbele številne nagrade. Na vseh lokacijah bodo obiskovalci dogodka prejeli brezplačno pijačo Red Bull in izvod revije Avto magazin ter sodelovali v nagradnih žrebanjih. V vsakem Cineplexxu bo žreb določil srečneža, ki ga bo Collegium peljal na festival Collegium SpringBreak v Poreču s kar tremi nočmi nore zabave.

ff7-cineplexx (2)

Če vam je Kranj predaleč, bo aktivno tudi v Murski Soboti, kjer bo navduševala Gymkhana vožnja. Ob 18. uri si boste lahko namreč pred trgovskim centrom Maximus ogledali Gymkhana vožnjo z Nacetom Pintaričem v glavni vlogi. Gre za izjemno precizno in atraktivno vožnjo avtomobila na majhnih asfaltnih površinah okrog različnih ovir, ki za vse obiskovalce dogodka Men’s night predstavlja spektakel, ki ga enostavno ne gre zamuditi.

Manjkalo ne bo niti lepih deklet, dogodka se bodo namreč udeležile mnoge znane osebnosti, vključno s Tino Gaber (manekenka), Violeto Kusturič (Miss bikini 2014), Nives Orešnik (Miss Slovenije), Lejla Bratič (Top 4). Lepoticam bodo družbo delali nekateri športniki in glasbeniki: Žan Košir (deskar na snegu), Chale Salle (reper) in mnogi drugi. Dogajanje pa bodo popestrile tudi plesalke iz Kat Animacijskega tima, zato si soboto hitro rezervirajte za obisk Cineplexx-a v Kranju!

NAGRADNA IGRA <- klik

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code