Tudi Hamann je na avtomobilski salon v Essnu prišel s svojim paradnim konjem.

Verjetno je njihova največja konkurenca AC Schnitzer, katerega na dogodku predstavlja njihova verzija M4. Na Essen Motor Show 2014 je prišlo veliko različic novega BMW M Coupeja, tudi Hamann pa je svoj izdelek predstavil dober mesec pred premiero, fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

Pod pokrovom se skriva nekoliko izboljšan 3,0-litrski šestvaljnik, ki s pomočjo Hamann Motorsport chip-tuninga in novega izpušnega sistema proizvede 517 konjskih moči in 700 Nm navora. Spremenjeno je bilo tudi vzmetenje, ki vozilo zniža za 35 milimetrov, zaradi povečanja moči pa je bilo potrebno ojačati tudi zavorni sistem, Hamannov M4 je tako prejel BMW karbonsko-keramične zavore, ki se lahko kosajo z dodano močjo.

hamann-motorsport-m4-essen-2014 (9)

Zunanjost je verjetno najbolj drastično spremenjena, saj Hamann M4 s svojim pokrovom motorja in spojlerjem izstopa v izgledu. Prednji odbijač dobi karbonski podaljšek, ledvičke so sedaj črne, na zadku Austin Yellow štirica dobi tudi nov karbonski difuzor, zunanji izgled pa zaključi še set Anniversary Evo platišč.

Vir: Autoevolution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code