Na spletu so se znašle prve fotografije prototipa naslednje generacije BMW serije 4, ki razkrivajo vsaj eno pomembno novost.

Prototip naslednje generacije BMW G23 serije 4 kabriolet je že bil opažen pa čeprav bo trenutna generacija še ostala v proizvodnji do oktobra prihodnjega leta. Fotografije sicer ne razkrivajo kaj dosti, lahko pa opazimo vsaj eno pomembno lastnost, ki se bo v tem segmentu pojavila prvič po generaciji E46. Vrača se namreč platnena streha, kar lahko po eni strani vzbudi pričakovanje določenih kupcev, po drugi strani pa imate še več kot eno leto, da si priskrbite trenutno generacijo kabrioleta, ki še ponuja trdo streho v kolikor vam je slednja ljubša.

Druga novost bo zagotovo prednji konec, kjer sicer zaradi dobre kamuflaže še ne moremo prehitro sklepati pa vendar izgleda kot, da bo še najbolj podoben novi generaciji bavarskega roadsterja – BMW Z4. Več zaenkrat še ni znano, zagotovo pa bomo v naslednji generaciji prvič videli tudi hibridni ali celo popolnoma električni model. Si predstavljate električnega kabrioleta?

Fotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code