Po poročanju AllAutoExperts je v britanskem požaru pogorela tudi super-dvojica: Lamborghini Huracan in Rolls-Royce Phantom. Je bil požar podtaknjen ali ne?

[sam id=”14″ codes=”true”]

V Birminghamu v Združenem kraljestvu se je zgodil nesrečni dogodek, v katerem je med drugimi zgorel tudi skoraj pol milijona dolarjev vreden Phantom. Fotografije je so objavili tamkajšni reševalci in gasilci, slike pa prikazujejo RR Phantom v družbi Lamborghini Huracana v vrednosti 240.000,00 $, popolnoma uničena.

Požar naj bi se zgodil v delavnici in je zahteval delo skoraj 40 gasilcev, ki so se spopadali z ognjenimi plameni. Policisti iz regije West Midlands pravijo, da so že sprožili akcijo iskanja morebitnega požigalca in pozvali morebitne očevidce, ki bi o nesreči vedeli kaj več.

rolls-royce-lambo-burnt (3)

Ogenj je zajel približno 150 kvadratnih metrov površine v objektu, kjer so se nahajala luksuzna vozila. Nihče od ljudi v požaru ni utrpel fizične travme, večina vozil v parkirnem delu pa je ostala popolnoma nepoškodovana. Je šlo za zavarovalniško goljufijo?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code