Že dolgo pričakovan BMW M2 Coupe je bil ponovno opažen, tokrat na testiranju na Nürburgringu. Novi dodatek M družini izgleda zelo športno in agresivno! O BMW M2 smo že pisali, saj je bil že nekajkrat opažen, med trugim tudi na Nürburgringu, posnetek si lahko ogledate TUKAJ. Nekaj več fotografij pa si lahko ogledate TUKAJ. Za […]

Že dolgo pričakovan BMW M2 Coupe je bil ponovno opažen, tokrat na testiranju na Nürburgringu. Novi dodatek M družini izgleda zelo športno in agresivno! O BMW M2 smo že pisali, saj je bil že nekajkrat opažen, med trugim tudi na Nürburgringu, posnetek si lahko ogledate TUKAJ. Nekaj več fotografij pa si lahko ogledate TUKAJ.

BMW M2 006

Za razliko prejšnjih prototipov, ki smo jih videli, ta avtomobil že nosi proizvodni prednji odbijač, z značilnimi M režami za zrak in končno tudi prave prednje blatnike, ki so bili do sedaj na vseh M2 prikriti, vidne so tudi tipične M dvojne izpušne cevi. Zavorni diski in zavorne čeljusti zgledajo zelo podobno, kot tiste na novem M3 in M4, zato je še bolj očitno, da na fotografijah gledamo BMW M2.

BMW M2 002
Motor, ki ga uporablja ima kodno ime N55B30T0, 3,0-litrski šestvaljnik bo proizvedel okoli 380 konjskih moči. S kompaktno gradnjo vozila in močnim motorjem bo to izjemen avtomobil. BMW M2 bo predstavljen konec leta 2015 in proizveden, kot 2016 model.

BMW M2 004

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code