BMW Concept Compact Sedan se predstavlja z zelo vpadljivo barvo karoserije in elegantno obliko vstopne štirivratne bavarske limuzine... ki bo kmalu predstavljena pod kodnim imenom BMW F52 - novo obliko serije 1.

2016 Beijing Motor Show predstavlja azijskemu trgu namenjen model, ki je bil prvič predstavljen šest mesecev nazaj na Guangzhou Auto Show. Tokrat se koncept predstavi v divjem končnem premazu, s katerim ga le s težavo spregledamo. Ga bomo prejeli tudi na drugih kontinentih? To vprašanje zaenkrat ostaja neznanka, je pa jasno, da bo malček uporabljal UKL platformo s pogonom na prednji kolesni par, tako kot pri BMW X1, seriji 2 Active in Gran Tourer, MINI-ju in nekaterih preostalih prihajajočih modelih in generacijah.

bmw-1-compact-sedan (6)

Pričakujemo lahko, da bo BMW predstavil novo enko kot 2016 modelno leto, vendar zaenkrat o lansiranju še ni nobenih uradnih informacij. Pod pokrovom motorja bo glavni poudarek na trivaljnem bencinskem motorju s 100 kW in na štirivaljnih različicah z močjo od 141 do 170 kW. Kompaktna limuzina bo svojo premiero doživela na Kitajskem, ali bo ostala le tam pa bomo izvedeli kasneje.

Vir: BMW MS Blog

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code