Video "Epic Driftmob" prihaja iz Cape Towna, Južne Afrike, posneli pa so ga pred približno enim mesecem.

Glavna zvezda so 326 konjski rdeči lepotci, za njihovimi volani pa je ogromno število najboljših svetovnih kaskaderskih voznikov, vključno z Rhys Millen, Rich Rutherford, Samuelom Hubinette, Conradom Grunewaldom in Daijiro Yoshihara.

[sam id=”15″ codes=”true”]Omenjeni vozniki so delali že v mnogo Hollywoodskih filmskih uspešnicah, vključno z Fast and The Furious filmmi, Iron Man 2, Transformers 3 in Drive. Celotno zaporedje scen sta koreografirala izkušeni Riley Harper in Mic Rodgers. Vse kar vidite v posnetku pa je popolnoma resnično! Nobenih trikov kamer ali naknadnega “fotošopiranja”. Vozniki so izpopolnjevali svoj nastop več dni, z M235i z ZF osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom so morali v avtomobilu narediti tudi nekaj sprememb. Originalna ročna zavorna ročica je bila zamenjana s takšno iz rally vozil, še ena sprememba je zadnji diferencial, za lažje driftanje je bil potreben namreč zaklenjen diferencial, ki bo sicer na voljo v M Performance paketu, ki pa še ni bil takrat na voljo, zato je bilo potrebne kar nekaj improvizacije.
Cilj tega posnetka je, da pomaga okrepiti položaj BMW M235i, kot enega Münchenskih najboljših avtomobilov. Mi bomo prepustili posnetku, da govori zase. Verjemite, da boste želeli večkrat pritisniti na gumb “play”, saj je to ena izmed najboljših drift koreografij vseh časov!
Pri BMW so objavili tudi dva druga posnetka, prvega o postopku izdelave posnetka “making of The Epic Driftmob” in drugega, v katerem drift šampion Ryhs Miller vozi M235i coupe.

http://www.youtube.com/watch?v=L8dz_oNv0XE

DRIFTMOB – Drift tolpa rdečih BMW M235i

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code