Do ženevskega avtomobilskega salona je le še dva tedna, jasno je tudi kakšne poslastice nam bo ponudil bavarski proizvajalec. Sedmici z dvanajstvaljnikom, M2 z MPerformance deli in v MotoGP Safety Car izvedbi se bo pridružila tudi posebna izvedba BMW i8.

Protonic Red Edition je potrjen, da bo svojo premiero doživel na ženevskem avtomobilskem salonu v začetku marca. Protonic Red končni premaz karoserije je kombiniran s Frozen Grey poudarki, obuta pa ima tudi drugačna, W oblikovana 20-palčna lita platišča v Aluminium mat in Orbit Grey kovinski barvi. Unikatno originalno obarvanje se prenese v notranjost s kontrastnimi šivi, karbonskimi podrobnostmi in posebnimi predpražniki.

BMW i8 Protonic Red Edition

Vročekrven BMW i8 pa na drugih področjih ne bo drastično spremenjen, saj pod pokrovom motorja še zmeraj ostaja z isto kombinacijo 1,5-litrskega trivaljnika in električnega motorja z litij-ionsko baterijo. Še ena marketinška poteza torej, ki za več denarja ne ponuja veliko. Edina stvar, ki jo z nakupom dobite je ekskluzivnost, saj bo Protonic Red Edition na voljo le omejen čas z začetkom prodaje v juliju 2016.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code