Končno smo tudi v živo dočakali izgled vseh M Performance dodatkov za novo generacijo serije 3.

Na nemškem spletnem portalu bimertoday.de smo zasledili prve ‘v živo’ fotografije nove serije 3 z vsemi mogočimi M Performance dodatki, ki le čakajo, da novi seriji 3 dodajo nekaj ostrine in še več športnosti. Na beli barvi avtomobila, temni dodatki močno izstopajo in tako ponudijo močan kontrast med črno in belo. Sprednji karbonski podaljšek standardnega M Sport odbijača, je tam za zagotavljanje dodatne pritisne sile k tlom, medtem ko so karbonski pokrovi ogledal zgolj (precej dragi) kozmetični dodatki.

Ogromna 20 palčna platišča 795 M Bicolor v barvi Ferric Gray matt zagotovo pritegnejo ogromno pozornosti, vendar si je bolj zasluži tisto kar se skriva za njimi. Avtomobil je namreč opremljen s kar 18 palčnimi zavornimi diski, stranski profil pa krasijo še športni pragovi in M Performance nalepke.  Na zadku prvega predelanega primerka nove serije 3 vidimo karbonski difuzor in spojler, medtem ko zaključki izpušnih cevi M Sport izpušnega sistema naredijo vtis, da se pod pokrovom motorja skriva kaj več od dvolitrskega dizla.

V notranjosti je edina razlika v primerjavi s standardno serijo 3 le M Performance volan, ki je delno oblečen v športno alkantaro, za piko na i pa ima na vrhu volana tudi rdeč indikator, da ob živahnejši vožnji slučajno ne bi pozabili, kako imamo obrnjen volan(če je to sploh mogoče).

Fotograf: bimertoday.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code