Med poslovnim obiskom Anglije smo v londonskem največjem salonu, ki trguje z BMW vozili, BMW Park Lane, opazili atraktiven primerek modela i8 v ekskluzivni Frozen Protonic Yellow barvi.

Te dni se potepamo po prečudoviti Angliji, natančneje se nahajamo v glavnem mestu Londonu. Kot se za prave BMW navdušence tudi spodobi, smo kaj kmalu zašli v največji salon z BMW vozili, BMW Park Lane, kjer smo imeli priložnost opaziti edinstven primerek visokozmogljivega hibridnega športnika, ki sliši na ime i8. V oči nam je padel zaradi ekskluzivnosti posebne barve Frozen Protonic Yellow. Gre za Special Edition primerek, ki poleg barve premore tudi dvobarvna 20-palčna aluminijasta platišča z unikatnim W vzorcem. V notranjosti takoj opazimo kontrastne šive v prav tako izstopajoči rumeni barvi, ki se nahajajo na sedežih, armaturni plošči ter celo na vratnih tapetah in predpražnikih.  Slednje brez dvoma doda nov nivo prestiža in pridih športnosti tudi v kokpitu. Primerki serije Special Edition so sicer na voljo tudi v Protonic Dark Silver ter Protonic Frozen Black barvi. Največja posebnost pa je prav zagotovo ta, da je na svetu le 15 primerkov modelov i8 v Frozen Protonic Yellow barvi, prvič pa smo jo videli na letošnjem frankfurtskem avtosalonu!

BMWBLOG - BMW i8 Protonic Frozen Yellow - BMW Park Lane - London (3)

BMW Park Lane salon v Londonu sicer na ogled redno postavlja najbolj ekskluzivne in najnovejše različice BMW vozil.

Poleg zgornjega primerka smo za poslastico opazili še BMW i8 v BMW Individual eksluzivni Rising Phoenix Metallic barvi. Ta dragulj že v salonu privabi številne poglede mimoidočih, zato si le stežka predstavljamo, kako atraktiven bo šele na londonskih ulicah, saj ga bo zaradi barve vsekakor nemogoče spregledati! BMW UK je pred približno letom dni povečal barvno paleto modela i8, za kar smo jim lahko le hvaležni.

Fotograf: Dejan Ipavec

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code