Priznajmo si, da nas BMW Individual nikoli ne pusti hladnih. Tokrat je javnosti predstavil še eno dih jemajočo kreacijo - enkraten primerek M760Li, ki je postavljen na ogled v Abu Dhabiju.

Izdelan je bil posebej za lokalne kupce, njegova posebnost pa je prav gotovo izstopajoča zunanjost v nezgrešljivem modrem odtenku, ki nosi ime Long Beach Blue. Paradni konj serije 7 poleg edinstvene barve premore tudi t.i. 3D design body kit, ki zajema sprednji odbijač, podobnega Alpininemu, zadnji spojler ter vzvratna ogledala oblečena v karbonska vlakna. Manjkajo pa ne niti 53 cm široka platišča v Liquid Black odtenku. V notranjosti prevladuje rdeče usnje: vanj so oblečeni tako sprednji kot zadnji sedeži, spodnji del  armaturne plošče, središčna konzola in vrata. Odlično se dopolnjuje s črnim usnjem, lesenimi oblogami ter kovinskimi poudarki. Zadnja posamezna sedeža omogočata potnikom udobje, ne manjka pa niti zabavni sistem z dvema zaslonoma, pritrjenima na sprednja sedeža.

bmwm760li-individual-long-beach-blue (21)

Kaj pa se skriva pod pokrovom? 6,6-litrski TwinTurbo V12 motor, ki proizvede 610 konjskih moči ter 800 Nm navora. Vso to moč pošilja na vsa štiri kolesa (xDrive sistem) preko osemstopenjskega avtomatskega menjalnika. Kljub dejstvu, da gre za “težko zverino”, le-ta do stotice potrebuje le 3,7 sekunde, najvišja omejena hitrost pa je 250 kilometrov na uro.

Kako pa se zdi vam?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code