BMW se v zadnjem času kar precej pojavlja v različnih ameriških filmih, tokrat je zastopnik bavarcev BMW 1M, v filmu “The Gambler”, v katerem glavno vlogo univerzitetnega profesorja igra Mark Wahlberg, ki pa je tudi igralec na srečo. V “trailerju” je 1M opažen na 1:21 minute in 1:54 minute, seveda pa bo v filmu bavarska […]

BMW se v zadnjem času kar precej pojavlja v različnih ameriških filmih, tokrat je zastopnik bavarcev BMW 1M, v filmu “The Gambler”, v katerem glavno vlogo univerzitetnega profesorja igra Mark Wahlberg, ki pa je tudi igralec na srečo. V “trailerju” je 1M opažen na 1:21 minute in 1:54 minute, seveda pa bo v filmu bavarska legenda nastopila večkrat.

the-gambler-1m-2

1M se že dolgo časa ni več v proizvodnji, zato ga za snemanje filma niso kupili pri BMW North America. Po informacijah, ki jih je dobil BMWBLOG.com, naj bi 1M našli na eBayu in si ga samo sposodili za obdobje treh mesecev, za sposojo pa naj bi odšteli mastnih 15.000,00 $. BMW 1M sicer ostaja eno tistih vozil, ki so močno zaželjena. “Baby-M” je prvič na trg prišel v letu 2011 in bil razprodan še pred prihodom do lokalnih zastopnikov, skupaj je bilo izdelanih 6309 enot z zadnjim narejenim junija 2012. Sedaj se rabljeni prodajajo za mnogo višje cene od prvotne, mnogo entuziastov ima mnenje, da je nakup tudi dobra investicija za prihodnost.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code