Za določeno vsoto denarja, seveda. Ste pripravljeni prodati svoje stanovanje, kakšen notranji organ mogoče? Cena E46 M3 CSL, ki se trenutno nahaja v Nemčiji znaša kar...

… 109.500,00 €! Očitno se prodajalec Tomas Pfund na Pfund-Automovile zelo dobro zaveda redkosti in priljubljenosti brutalnega športnika, ki ga je med drugimi v zvezde koval tudi Jeremy Clarkson. S svojim slavnim dirkalnim prizvokom je CSL eden najbolj zaželenih modelov, ki so kadarkoli zapustili nemški proizvodni obrat. Coupe Sport Lightweight generacije E46 je bil proizveden v omejeni seriji 1383 enot, od originalnega E46 M3 pa se je razlikoval po prihranku na teži (ta je znašala 110 kilogramov), zmoglivejšem 3,2-litrskem motorju, ki je proizvedel 360 konjskih moči pri 7900 vrtljajih in 370 Nm navora. Vse te lastnosti so ga do stotice privedle v 4,9 sekunde, najvišja hitrost pa se je za doplačilo lahko dvignila na 280 km/h.

bmw m3 csl

Vozilo v oglasu prihaja iz leta 2003, do sedaj pa ima prevoženih pičlih 40,154 kilometrov. Je še v popolnoma originalnem stanju in je eden izmed 840 enot, ki so bile proizvedene z volanom na levi strani. Oblečen je v Black Sapphire kovinsko barvo, ima pa tudi znano zgodovino servisov, kar vozilo za tako vsoto denarja obvezno potrebuje. Bi se odločili zanj? Takšna investicija se definitivno izplača… seveda če imate dovolj denarja v žepu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code