Tako kot vsa druga predelovalna podjetja je tudi podjetje VOS Performance predstavil svojo nadgradnjo za že tako hitrega BMW M2. Sedaj je slednji še bolj agresivnega izgleda, premore pa tudi več moči.

V serijski izvedenki BMW M2 razvije 370 konjskih moči in 465 Nm navora, ki glede na njegovo velikost več kot zadošča njegovim potrebam. Motor, ki ga oskrbuje je 3,0-litrski turbo vrstni šestvaljnik, po posegu podjetja VOS pa sedaj preko pnevmatik na cesto prenaša 430 konjskih moči in 560 Nm navora.

Kljub temu, da podjetje VOS Performance ni podalo uradnih številk pospeška od 0 do 100 km/h verjamemo, da je avtomobil hitrejši kot serijski in zagotovo zelo osupljivo pospešuje. Že serijski predstavnik namreč do 100 km/h potrebuje le 4,3 sekunde.

bmw-m2-tuning-vos-7

Javno pa je bila razkrita še najvišja hitrost malčka. Ta po novem premore najvišjo hitrost 293 km/h oz. kar 43 km/h več kot serijsko!

Kar se tiče same estetike je ta M2 bogato opremljen s karbonskimi dodatki; s sprednjim podaljškom spojlerja, stranskimi pragovi, zadnjim spojlerjem in difuzorjem. Vozilo sedi na 20-aplčnih OZ Leggera HLT platiščih, ki so oblečena v pnevmatike Michelin Super Sport (245/30 spredaj in 265/30 zadaj). Novo športno vzmetenje H&R vozilo znižajo za 35 mm in poskrbijo za boljšo lego na cesti, izpušni sistem poskrbi za bolj globok zvok, športni sedeži za bolj športno lego za volanom, klimatska naprava, karbonske okrasne letve in drugi dodatki pa skrbijo za lepoto in uporabnost.

Če vas je ta BMW M2 prepričal in vzbudil vašo pozornost naj vas razveselimo z novico, da podjetje VOS vozilo prodaja za 86.900 evrov. Bi ga kupili?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code