Že nekajkrat smo objavili napovednik nove Misije Nemogoče, v kateri bodo poleg človeških glavnih akterjev nastopali tudi nič kaj manj priljubljeni bavarski štiri- in dvokolesniki.

BMW je že nekaj tednov nazaj uradno potrdil sodelovanje z najnovejšim filmom znane sage Mission Impossible, ki se tokrat imenuje Rogue Nation. Novi posnetki iz filma prikazujejo bavarce bolj kot dobro prodajno propagando, vsa pa so seveda tudi uporabljena v filmu, ki bo preimero doživel 31. julija letos. BMW je tako spet vzpostavil partnerstvo z Ethanom Huntom, ki tokrat uporabi novi F80 M3 in jih kar nekaj tudi popolnoma uniči. Skupaj z F15 X5 xDrive 40e in motornim kolesom S1000 RR  bo v nekaterih scenah prikazana tudi najnovejša sprememba: Faceliftan BMW serije 3 – 340i. 

Že lansko leto smo spremljali snemalne dni, v katerih je bilo uničenih kar nekaj M3 Silverstone vozil, 340i pa na sebi nosi prelepo Mediterranean Blue barvo. Ste že pripravljeni na ogled filma? Mi že navdušeno čakamo na konec meseca, do takrat pa si lahko spodaj ogledate nekaj akcijskih scen.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code