Ste se že naveličali prototipov najmočnejše dvojke s kamuflažnim vzorcem? Zaenkrat F87 M2 še zmeraj ostaja prikrit, vseeno pa nam nove upodobitve in posnetki omogočajo dober vpogled v končni izdelek.

Govorice o BMW M2 se nadaljujejo. Kot smo že izvedeli spomladi, M2 premiere ne bo doživel septembra na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, vseeno pa se je pojavilo nekaj novih informacij o izbiri opreme in standardnih značilnostih baby M-a. Po mnenju člana foruma 2addicts, sta BMW prodajalca iz Nemčije že objavila nekaj informacij prvih predstavitvenih avtomobilov.

Cena zaenkrat še ni znana, vemo pa, da bodo prva vozila prodana v mesecu marcu 2016. Podane so naslednje nove informacije: platišča bodo prenesena iz obstoječih M bratov M3 in M4, notranjost bo na voljo s črnim usnjem in modrimi šivi, parkirni senzorji bodo možni le zadaj, menjalnik bo na voljo v tako ročni kot tudi DCT različici, karoserija bo na voljo v štirih različnih barvnih odtenkih, M2 pa bo ostal brez karbonske strehe.

Posnetek iz Nemčije prikazuje agresiven sprednjji del, velike zračne reže in štiri izpušne cevi. 19-palčna platišča na posnetku so identična tistim, ki jih sedaj že dobro leto in pol uporablja M4 Coupe. Po neuradnih podatkih naj bi bil M2 na voljo v barvah: Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey in Long Beach Blue.

m2-upodobitev

M2 bo s 3,0-litrskim vrstnim šestvaljnikom iz sebe iztisnil 370 konjskih moči in 465 Nm navora, s funkcijo povečanja max navora na 500 Nm. N55 motorna enota bo enaka tisti v M235i, le da bo pridobila nekaj komponent S55 enote. Baby M nestrpno pričakuje že cel svet, upajmo le, da bo predstavljen v nekaj naslednjih tednih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code