Arabci očitno enostavno vedo, kaj izgleda dobro na nemških avtomobilih. BMW Abu Dhabi kot vedno, tudi tokrat ni razočaral s svojo izbiro, saj BMW i8 z le nekaj spremembami izgleda fenomenalno! Privlačni hibridni športnik bo nedvomno s tako privlačnim izgledom kmalu našel svoj nov dom.

Še en primerek arabskega voznega parka, ob katerem zastanejo mnogi pogledi: BMW i8 v resnici uporablja zelo malo sprememb, a vseeno je njegova prisotnost nekaj posebnega. Nov BMW projekt Abu-Dhabijskega prodajnega salona je oblečen v folijo, ki spominja na originalni Crystal White odtenek, njegov okras pa so Java Green – zeleni poudarki na karoseriji, ki ustvarijo tisto glavno razliko. Popoln minimalizem, bi mu lahko rekli.

bmw-i8-abu-dhabi-white (16)

Tudi v notranjosti se prepleta dobarvna filozofija črne in bele, ki ustvari športnejši izgled s pridihom luksuza. Na žalost pod pokrovom motorja ni nobenih sprememb, tako i8 še zmeraj uporablja 1.5-litrski trivaljnik z 231 konjskimi močmi v kombinaciji z električnim motorjem s 131 konji.  V Sloveniji boste za futurističnega Bavarca odšteli od 136.800,00 € naprej.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code