O prenovljeni generaciji modela i3 in športni različici i3s smo sicer že pisali, danes pa vam prikazujemo reklamni videoposnetek, v katerem i3S prehiti klasične ameriške mišice.

Pri znamki BMW so se oglaševanja novega prenovljenega modela i3 lotili zelo premišljeno. Poleg prenovljene različice so predstavili tudi športno različico i3S, katero pa oglašujejo z številnimi zanimivimi video posnetki.

Videoposnetek, ki vam ga prikazujemo danes (ni več na voljo) je eden od štirih, naj bi predstavljal zgodbo, ki se dogaja v Nemčiji, i3S pa v ”drag” tekmi v ulici tekmuje z Dodge Chargerjem. BMW i3S ima vgrajen močnejši elektromotor, ki razvije 184 konjskih moči (14 KM več kot standarden i3) in 269 Nm navora (20 Nm navora več kot standarden i3). Vse to mu zagotavlja da brez težav doseže 60 kilometrov na uro v 3,7 sekunde, prehiti klasične ameriške mišice. Kljub temu, da taka primerjava ni najbolj smiselna, vseeno pokaže, kako se je avtomobilski svet razvil v petdesetih letih.

V drugih videoposnetkih sicer prikazujejo i3S v različnih življenskih stilov, gre seveda za futuristično vozilo, ki je tudi okolju prijazno.

BMWBLOG-bmw-i3s-dodge-charger (2)

Na videz sicer i3s oziroma običajni prenovljeni i3 ne izgleda pretirano drugače od prejšnjega, to pa nekaterim ni po godu, saj menijo, da i3 ni najlepši v segmentu.

Vir: Carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code