Le mesec dni pred začetkom prodaje je BMW M za najmlajšega člana družine predstavil še svoje M Performance dele. Opcije dodatkov aerodinamike, izpušnega sistema in vzmetenja, majhnega športnika naredijo še bolj privlačnega.

“Baby M”, katerega značilna barva je Long Beach Blue, je tokrat predstavljen v Alpine White in okrašen z BMW M črtami, ki z novim dizajnom potekajo po celem vozilu. Motor M2 je športno nastrojen šestvaljnik s prostornino 3,0 litrov, ki je bil posodobljen na 370 konjskih moči in 465 Nm navora, s funkcijo “overboosta” pa se ta poveča na 500 Nm.

Zaradi zmanjšanja teže po zaslugi delov iz aluminija tako stotico doseže v le 4,3 sekunde, pri čemer igra bistveno vlogo 7-stopenjski M DCT menjalnik, najvišja hitrost pa je omejena na 250 km/, z opcijo M Driver’s Package pa se slednja poviša na 270 km/h. Strup v majhni flaški pa je sedaj prejel tudi paleto M Performance delov: aerodinamičnih dodatkov iz CFRP, športnega izpušnega sistema in prilagodljivega vzmetenja. Posnetek M2 z M Performance deli v akciji si oglejte v spodnjem posnetku.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code