Rusi že od nekdaj veljajo kot narod, ki ne sprejema najboljših odločitev. Ta teden so novo skrajnost dosegli z vleko BMW X5M po hribu navzgor, a vlečna vrv se je pri tem poskusu, najverjetneje zaradi prekomerne mase vozila strgala, X5M se je nato prevrnil v prepad.

Ruskim dogodovščinam ni meja, vajeni smo jih že od posnetkov iz kamer, ki običajno prikazujejo nespametne odločitve v vsakdanjem prometu, tokrat pa si lahko s težkim srcem ogledamo prevračanje BMW X5M prejšnje generacije po hribu navzdol, ki je po vsej verjetno končal kot ekonomska totalka. Pred tem so vozila sicer temeljito in dokaj varno testirali tudi na dirkališču.

BMWBLOG-bmw-x5-vleka-vozila (6)

BMW X5M po hribu navzgor ”vleče” Range Rover Sport. Omenjena športna terenca sta bila udeležena v vrsto nepremišljenih  preizkušenj na zahtevnejšem teren, že iz videoposnetka lahko vidimo, da jima ni bilo prav nič prizanešeno, BMW X5M na hrib žal ni uspel priti, Range Rover Sport SVR različice pa ga je nato želel ”povleči” gor. Ta dogodovščina se za 2,5-tonski X5M žal ni končala najbolje.

BMWBLOG-bmw-x5-vleka-vozila (4)

Sprašujemo se, zakaj koles pri vleki niso poravnali, če bi bila kolesa poravnana, bi se X5M preprosto odpeljal po hribu navzdol, škoda bi bila v primerjavi s trenutno precej manjša oziroma nična. Prav tako, je bila kamera postavljena ravno tako, da je najbolje ujela ”padec” vozila, zaradi tega se nam porjajao dvomi, če vse to ni bilo načrtovano.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code