Kamera v vozilu je posnela prizor, ki spominja na Hollywoodske filme. Voznik ukradenega Infinitija je namreč povzročil izgubo nadzora voznice nad njenim BMWjem, ki je končal pod prikolico vlačilca.

Očitno človek nikoli ne ve kakšen incident bo posnela kamera nameščena v vozilu. Ravno prejšnji teden je taka kamera ujela trenutek, ko je voznik vozila Infiniti G37 storil nesrečo in nato pobegnil na avtocesti v Kaliforniji. Ta je z brezobrazno vožnjo ogrožal vse udeležence v prometu, najslabše pa jo je odnesla voznica BMW serije 4 Gran Coupe, ki jo je voznik Infinitija oplazil, nakar je ta izgubila oblast nad vozilom in končala pod prikolico vlačilca. Voznik, ki je povzročil nesrečo, je odpeljal kot, da se ni nič zgodilo, njegovo obnašanje pa pojasnjuje dejstvo, da je vozil ukraden avtomobil.

BMWBLOG-nesreča-Infiniti-BMW  (2)

BMWja je nato vlačilec vlekel pod seboj vse dokler se ni tudi sam ustavil. Že sam ogled spodnjega posnetka, bolj spominja na sceno in Hollywoodskega akcijskega filma, kot na realen dogodek, pa vendar je posnetek, ki ga je posnela kamera lastnika Joseja Riosa nekaj avtomobilov naprej, povsem resničen.

Facebook objava Alana Pacero, sina žrtve te nesreče,  je potrdila, da jo je njegova mama odnesla z le majhnimi odrgninami in urezninami, storilčevo vozilo pa je bilo ukradeno. Fotografije rezultata nesreče razkrivajo obseg poškodb na BMWju, kjer v oči najbolj bode izmaličen prvi del strehe in razbito vetrobransko steklo. Pacero je ravno tako pohvalil BMWja zaradi izjemno trdne izdelave, ki je bila v večji meri zaslužna za srečen razplet dogodka.

BMWBLOG-nesreča-Infiniti-BMW  (1)

Policija še vedno išče storilca, verjetno pa ne potrebujemo poudarjati, da je nesreča pritegnila veliko pozornosti. Pacero je odločen, da bo izsledil storilca, njegova objava pa je dosegla že skoraj 60 tisoč delitev, zato upamo na čimprejšnje prijetje in obsodbo storilca, vi pa si oglejte spodnji videoposnetek in podajte svoje mnenje glede dogodka.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code