Nova generacija modela BMW X3 predstavlja neverjetno mero udobja in prestiža, kot prvič, pa bo na voljo tudi M Performance različica imenovana M40i, poleg ''prave'' M različice. Veliko pričakujemo tudi od BMW Individual paketov dodatne opreme, ki bodo še povečali pridih udobja in prestiža.

Nedavno predstavljeni BMW X3 bo predstavljal kar nekaj novosti za model, pa tudi celotno znamko. Kot smo že pisali, bo novi BMW X3 kot prvič na voljo tudi v M Performance preobleki, imenoval se bo X3 M40i, pričakujemo pa tudi zmogljivejšo različico X3 M. Kljub temu, pa to ne bo edina novost v novi generaciji modela, tisti, ki si želijo več udobja in prestiža napram športnosti bodo lahko izbirali tudi med številnimi BMW individual tretmaji.

Vse novosti smo opazili v nedavno predstavljenim video posnetku, ki je bil sicer objavljen na Youtube kanalu z imenom Germans. Vse novosti so v video posnetku tudi zelo podrobno predstavljene, na začetku je pričakovano na kratko opisan smisel BMW individual paketov dodatne opreme, ki bo močno koristil vsem, ki si želijo športnega terenca povsem po njihovih željah. Na kratko; izbirali bodo lahko med številnimi atraktivnimi barvami, materiali in stilskimi dodatki tako znotraj kot zunaj vozila.

BMWBLOG-BMW-X3 (4)

Seveda se veselimo prvega primerka, ki bo deležen tega tretmaja. Prve primerke bodo odgovorni pri BMW sicer ”zasnovali” po svoje, saj bodo le tako lahko tržili vse pridobitve novega paketa opreme, ki bodo seveda podrobno opisane tudi v brošuri. Pri novi generaciji modela X3 so inženirji poskrbeli za velik preskok tako v kvaliteti materialov v notranjosti kot splošni kvaliteti, zato bo BMW individual paket dodatne opreme zelo dobrodošel. X3 je postal tudi lažji in močnejšiBMW X3 bo na ogled postavljen na frankfurtskem avto salonu, ki bo potekal septembra. BMW X3 nove generacije bo takrat prvič predstavljen javnosti tudi v ”živo”.  Prve dostave modela X3 se bodo začele enajstega novembra letošnjega leta.

Vir: BMWBLOG.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code