VIDEO: Ste že slišali ‘Straight pipe’ izpuh na novem BMW F90 M5?

0
Mnogi pravijo, da se zvok standardnega BMW F90 M5 nikakor ne more primerjati s tistim, ki ga proizvaja pošastni Mercedes Benz E63 S AMG. Mislim, da temu primerku ne oporeka nihče.

Na spletnem portalu youtube smo zasledili videoposnetek novega BMW F90 M5 z nekaj predelavami, med katerimi še najbolj izstopa t.i. straight pipe izpušni sistem znamke Eisenmann, ki poskrbi za res neverjeten zvok. Avtomobil je še bolj poseben zato, ker je eden izmed le 400 First Edition primerkov na svetu. Poleg značilne Frozen dark red metallic barve imajo tudi ekskluzivno oblazinjenje in posebne okrasne letvice v notranjosti, kar lahko tudi vidite v spodnji fotogaleriji.

Če je bil že osnovni avtomobil le eden izmed 400, potem je ta primerek resnično edinstven. Lastnik se je namreč odločil, da zanj standardni videz ne bo dovolj, zato je avto ‘postavil’ na nastavljivo vzmetenje znamke KW in posebna 20 palčna platišča, obuta v pnevmatike znamke Pirelli, ki so spredaj široke 285 milimetrov, zadaj pa kar 305 milimetrov. Seveda je za pravi straight pipe učinek odstranil katalizator, vgradil po meri narejene X cevi in izpušni sistem zaključil z Eisenmann RACE zadnjim delom izpuha. Kot lahko slišite v videu, je rezultat neverjeten, videzu pa tudi ne moremo oporekati. Je to najlepši in najboljši F90 M5? No zagotovo je najglasnejši.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code