Pozabite na naporno kupovanje novega vozila, v spodnjem videoposnetku vam Rolls-Royc predstavlja brezskrben nakup prestižnega novega vozila, če vam denar seveda ni ovira.

Se še spomnite napornih dni, ko ste se odločali za nakup novega vozila? Ste se zapeljali do prvega prodajalca z rabljenimi oziroma novimi vozili in se skrbno pozanimali o ponudbi in plačilnih pogojih? Vkolikor to prakticirate redno, se vam skupek korakov, ki pripelje do novega Rolls-Royca zdel veliko bolj enostaven in mogoče tudi prijazen, no, seveda razen cene. Nakup prestižnega vozila, kot je recimo Rolls-Royce ali celo BMW višjih serij je v primerjavi z nakupom cenejših vozil za množico namreč precej drugačen. V spodnjem video posnetku si boste lahko pogledali vse korake, ki vodijo do novega Rolls-Royca.

Velika mera personalizacije zahteva veliko zbranosti, saj so pri takem vozilu možnosti barv, materialov in dodatkov skorajda nešteta. Kupci se znajdejo v tako imenovanem ”Comissioning Suite” oddelku, kjer si svojega Rolls-Royca sestavijo po svojih željah, skorajda do zadnjih detajlov. Prvi korak zahteva izbiro barve karoserije, kar pa ni lahka odločitev, saj lahko izbirajo med približno 40,000 odtenki! Če željene barve vseeno ni, si lahko kupci izberejo barvo povsem po svojih željah, katero samo za njih ”namešajo” in nanaesejo na vozilo. Pri izbiri barve lahko izbirajo tudi ”mešane” barve. Posebna ambientalna osvetlitev lahko vozilo prikaže v sončni svetlobi ali pa recimo mraku, kar pomeni, da se boste nad barvo  lahko tako zagotovo enostavneje odločili.

BMWBLOG-rolls-royce-nakup-buy (1)

BMWBLOG-rolls-royce-nakup-buy (6)

Po tem koraku, se kupci odločijo za usnje iz skorajda katerekoli živali, šivi in vezavo le-teh. Takšno število možnosti kombinacij zagotavlja, da skoraj noben Rolls-Royce ni povsem enak, celo barvo, šive dežnika lahko izberemo.

BMWBLOG-rolls-royce-nakup-buy (4)

Seveda, pa tako vozilo kupi le peščica ljudi. Tu ni barantanja, dodatnih popustov, prodajalci pa izpolnijo vsako željo kupcev.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code