VIDEO: To je predstavitev novega BMW live kokpita iz BMW X5

0
BMW je v novi generaciji modela X5 in tudi nedavno razkrite sedme generacije serije 3 predstavil nov virtualni kokpit, s katerim naj bi stopil v korak s tekmeci iz Ingolstadta in Stuttgarta.

Ob debiju novih digitalnih merilnikov je bilo veliko polemik glede teh merilnikov saj je zaradi oblike in ‘narobe’ obrnjenega merilnika vrtljajev marsikdo omenil primerjavo s peugeotovimi merilniki. No vsake oči imajo svojega ‘malarja’ pa vendar je resnica daleč od tega. Z novimi digitalnimi merilniki BMW z novim X5, BMW Z4 ter novo serijo 3 stopa v korak s tekmeci, ki imajo podobno tehnologijo v svojih modelih že nekaj časa.

Na spletnem portalu youtube smo zasledili prvo kratko demonstracijo teh merilnikov, kjer nas popelje čez različne informacije na zaslonu in nam predstavi kako deluje navigacija na centralnem delu zaslona. V prihodnosti je poudaril, da bo naredil še več videov med vožnjo, z različnimi vozniškimi načini in možnosti personalizacije, do takrat pa je to vse kar imamo. Na prvi pogled izgleda, da je audijev virtualni kokpit še vedno tehnološko naprednejši, ponuja bolj detaljni zemljevid in nasploh večjo resolucijo, vendar se pustimo presenetiti. Morda pa bomo v naslednjih videih izvedeli še kaj česar zdaj ne vemo. Do takrat pa si le oglejte zgornji video in povejte, kako se vam zdi.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code