Ta primerek ultravijoličnega M4 projekta podjetja IND Distribution je že dobro poznan in je bil že večkrat objavljen v različnih medijih. Tokrat se je predelovalno podjetje odločilo ekstremno zanimiv projekt predstaviti z novimi fotografijami občudovanja vrednega posebneža.

Nedavno smo o tem Ultravijoličnem BMW M4 projektu podjetja IND Distribution že pisali. Sprva ga je podjetje priredilo ob praznovanju 10. obletnice ter ob tej veliki priložnosti zato sodelovalo z najbolj prestižnimi poprodajnimi podjetji, ki so zagotovila kakovostne poprodajne dele. Rezultat je čudovit in agresiven BMW M4. IND je preobrazbo začel z namestitvijo sprednjega odbijača iz ogljikovih vlaken podjetja 3D Design, sledili pa so stranski pragovi in zadnji spojler, ki popestrijo izgled vozila. Dodatno je M4 deležen tudi sprednjega podaljška odbijača iz karbona in Kevlarja, ki prida pravi dirkaški priokus.

traviolet BMW M4 With Aftermarket Goodies By IND Distribution

In kot da slednje še ni dovolj so na zadek namestili še ogromen spojler iz ogljikovih vlaken, ki poskrbi da je M4 zares epski. Nadaljno so bila nameščena lahka poprodajna platišča.  V svetu BMW vozil je namestitev BBS platišč ekvivalentno na Nissanu GTR ali Toyoti Supra nameščena VOLK Racing platišča. Je potreben dodatek na vsakem spoštovanja vrednem dirkaškem vozilu. BMW M4 ima na sebi platišča BBS FI-R, ki veljajo za ene najbolj popularnih BBS platišč. Poleg tega BBS izdeluje platišča točno za model M4 v velikosti 19 ali 20 palcev. Po drugi strani pa preseneti cena, ki za komplet platišč znaša kar dobrih 7000 evrov. Platišča pod seboj skrivajo še zavore Brembo GT, kar polepša izgled vozila in hkrati občutno izboljša zaviranje športnega kupeja.

Utraviolet BMW M4 With Aftermarket Goodies By IND Distribution

Vozilo je kot celota resnično epska kolekcija zanimivih in premišljeno izbranih elementov. Skupaj s presunljivim fotošutingom pa izgleda avtomobil povsem ubijalski. Oglejte si ga v spodnji galeriji in njegov ubijalski izgled preverite sami.

Vir: IND Distribution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code