BMW Groupova odločitev, da lansira novo luksuzno različico trivratnega minija, “Mini Inspired by Goodwood”, je spodbudila bolgarski oblikovalski studio Vilner pri izdelovanju elegantnejše verzije britanskega superminija. 

Medtem ko ima model Goodwood pridih avtomobila Rolls Royce, so pri Vilnerju poskušali posnemati Bentley – vsaj pri oblikovanju notranjosti. Verjetno se še spomnite mojstrskih preoblikovanj pri BMW, pisali smo že o Vilner seriji 3 E46, seriji 6 Bullshark, seriji 7 E38 in BMW motorju F800R Predatorju.

Vilner Mini Cooper S (5)

Vilner MINI paket preoblikovanja so poimenovali “The Italian Job”, ime je dobil po znanem filmu z istim imenom. Bolgarsko podjetje je notranjost trivratnega minija preobleklo z rjavim Nappa usnjem in alkantaro. Diamantni vzorec prekriva določene dele sedežev, armaturne plošče, ter vratne in strešne obloge. Določeni detajli na vratih, ki so preoblečeni v črno usnje, se dopolnjujejo z bleščeče srebrnimi.

Vilner je med drugim poskrbel tudi za zunanjost Mini Cooperja S, ki je sive mat barve, s kontrastnimi dirkalnimi črtami v črni barvi, ki se zlivajo v ujemajočo streho, ter novimi 18-palčnimi aluminijastimi platišči.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code