Ko podjetje ustvarja nove modele, obstaja veliko podrobnosti na katere zaposleni ne smejo pozabiti. Lahko je to le način opozarjanja za nepripet varnostni pas, zvok ob zapiranju vrat... misliti pa je potrebno prav na vse. Tudi na ambient in vonj v potniški kabini.

BMW je za novo sedmico na svojem YouTube kanalu objavil še en promocijski posnetek, v katerem se predstavi uslužbenka podjetja, ki pa ima precej nenavadno delo. Annabelle je profesionalna ustvarjalka dišav in pri BMW svojo nalogo opravlja že tri leta. Del njene službe je delo z ostalimi zaposlenimi, s katerimi sodeluje za čimbolj učinkovito zmanjšanje nelagodnih plastičnih in umetnih vonjav. Ustvarila je serijo osmih različnih dišav, ki jih stranka lahko uporabi v potniški kabini z nakupom Ambient Air paketa.

Vse dišave namenjene tako moškim kot tudi ženskam, razdelimo pa jih lahko na dve osnovni kategoriji: “osvežilne” dišave in “udobne dišave z lesenimi odtenki“. Nenavadno zgodbo v sklopu “#BMWStories” si oglejte v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code