Novi BMW M2 je trenutno vsekakor eden najbolj priljubljenih M modelov. Morda ni najmočnejši ali najhitrejši, vendar M svet nikoli ni bil le to.

Ravno zaradi njegove priljubljenosti in odlične zasnove je M2 velik ljubljenec svetovnih predelovalcev. Zadnje informacije o predelavah prihajajo od ameriškega podjetja Vorsteiner, ki je znano po zelo kvalitetnih ter naprednih predelavah in elementih.

Prav to podjetje je sedaj objavilo fotografijo, ki prikazuje nove elemente, na voljo za obstoječe in bodoče lastnike malega BMW M2. Nam je videno zelo všeč in se veselimo podrobnejših fotografij v živo. Zaenkrat je namreč žal le računalniška upodobitev za katero verjamemo, da je zelo natančna in nazorna.

bmw-m2-vorsteiner

Vidimo lahko Alpine White BMW M2 s podaljškom spojlerja, večjimi zračnimi režami na odbijaču ter izrazitimi stranskimi pragovi. Uporabljenih je precej elementov iz ogljikovih vlaken, pričakovati pa je še širši nabor dodatkov, ki bodo na voljo nekoliko pozneje.

V upanju na impresiven končni izdelek se veselimo prihodnjega ustvarjanja podjetja za malčka M. Med pričakovanji so tudi nova zanimiva platišča in celo razširitveni paket, kot smo jih od ameriškega predelovalca že vajeni.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code