Melbourne Red je odlična izbira za novo trojko; vpadljiv, a vseeno eleganten rdeč odtenek poprodajnim podjetjem ponuja odlično platformo za nadgradnjo, obenem pa ohranja tisti klasičen videz bavarskih vozil.

BMW 335i, ki pod pokrovom motorja skriva 306 konjskih moči in 400 Nm navora je odlična alternativa BMW M bratrancu. Z nekaj poprodajnimi modifikacijami pa najmočnejša bencinska različica (sedaj z imenom 340i) tudi izgleda svoji zmogljivosti primerno. Dodatek karbonskih delov se odlično sklada z Melbourne Red končnim premazom, ki je nedvomno ena najboljših izbir v ponudbi.

vorsteiner-red-335i (10)

Vorsteiner je na trojko namestil sprednji podaljšek odbijača, ki je izdelan s posebnim procesom za večjo trdnost in vzdržljivost v primerjavi s standardnimi karbonskimi dodatki, obenem pa vizualno zniža vozilo in mu izboljša aerodinamiko. Glavna sprememba na vozilu so seveda Vorsteinerjeva V-FF 103 Flow Forged 20-palčna platišča v Carbon Graphite barvi, ki do popolnosti zaključijo športnejši izgled. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code