Poprodajni specialist Vorsteiner nas je prijetno presenetil z ogromnim številom fotografij nedavnega fotografiranja na ameriških tleh. Izdelek, poimenovan GTRS4 uporablja paket karoserije "widebody", katerega so izdelali specifično za BMW F82 M4.

Prve uradne fotografije so razkrili nekaj tednov nazaj, ogledate si jih lahko TUKAJ. Premierno je bil javnosti GTRS4 sicer predstavljen na SEMA Showu in predstavlja nadgradnjo Vorsteiner GTS.

Uporaba karbonskih vlaken je prioriteta izdelovalca, saj so slednja uporabljena na vseh dodanih delih. Prednji odbijač z vgrajenim podaljškom, aerodinamične reže, razširjeni blatniki ter zadnji difuzor so vsi narejeni iz lahkega in trpežnega materiala. Poleg nove zunanje podobe M4 uporablja tudi večje izpušne cevi, Vorsteiner preproge na tleh in v prtljažniku, Vorsteinerjev logotip in 20-palčna platišča oblečena v Pirelli pnevmatike. V spodnji galeriji pa vas pričakuje dejanski izdelek, Austin Yellow GTRS4.

1 komentar

  1. Na žalost mi ni pri srcu, sploh zadnji blatnik je vesoljsko potegnjen od vrat do zadnje gumo. Serijski mi je osebno veliko lepši.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code