Vorsteiner BMW E92 GTRS3 je dirkalno inspiriran in namenoma oblikovan za ekstremno agresiven izgled na cesti in dirkališču.

Aerodinamični paket GTRS3 razširjene karoserije je popolna rešitev za tiste, ki želijo dodaten oprijem in potisno silo za svoje E92 M3.

K paketu spada prednji odbijač, razširjeni prednji blatniki, razširjeni stranski pragovi in ujemajoč zadnji odbijač. Prednji odbijač ima tudi povečane zračne kanale, ki zrak dovajajo do prednjega rotorja. Na zadnji osi so kolesa opremljena s Pilot Super Sport 325 pnevmatikami in Flow Forged V-FF 101 19-palčnimi platišči v matirano črni barvi.

vorsteiner - bmw e92 m3 - gtrs3 (9)

Za dodatno pomoč pri potisni sili in prilagajanju cestišču je zadnji odbijač opremljen z difuzorjem in stranskimi zračniki za prevod zraka pri visokih hitrostih pod vozilo in preprečuje ločitev tokov.

BMW E92 M3 poganja 4,0-litrski V8 motor, ki proizvede 420 konjskih moči in 400 Nm navora, do stotice pospeši v 4,8 sekunde z najvišjo hitrostjo 250 km/h. Brez omejitve seveda brez težav prekorači tudi 300 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code