Prihajajoči aerodinamični paket Vorsteiner VRS vzbuja ogromno zanimanja in prav zato kalifornijsko podjetje sedaj objavlja več podatkov o le-tem. Predelovalec je vzel svoj BMW M2, ga polno opremil z vsemi razpoložljivimi aerodinamičnimi dodatki in platišči in ga peljal na dirkališče. Izgleda fantastično.

Vorsteiner aerodinamični dodatki in platišča za BMW M2 so v poprodajnem svetu napravili vznemirjenje. Vozilo je opremljeno z nekaterimi prototipnimi deli, saj je podjetje želelo prikazati okviren aerodinamičen paket v celoti, ki bo naprodaj že čez nekaj mesecev. Mnogi lastniki BMW M2 vse Vorsteiner dodatke iz ogljikovih vlaken že nestrpno pričakujejo, saj želijo še dodatno popestriti že tako izjemnega malega kupeja. Po dolgih mesecih čakanja nam je podjetje končno pokazalo prve fotografijeVRS BMW M2 aero programa. Mineral Gray BMW M2 je prav tako bogatejši za kovana platišča Vorsteiner V-FF 106.

Ko vzamete v račun, da BMW M2 poganja 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor s tehnologijo BMW TwinPower Turbo in razvije 370 konjskih moči ter 465 Nm navora, nam je jasno, da lastniki želijo spremeniti le zunanji izgled tega pobesnelega malčka. Zapriseženi ljubitelji bodo sedaj seveda pod vprašaj postavili spremenjeno aerodinamiko, ki je že v osnovi nastavljena v najboljših nastavitvah za dotično vozilo, a mnogi lastniki, bodo vseeno posegli po nadgradnji že tako izvrstne aerodinamike.

Vorsteiner BMW M2 On A Trackday Photoshoot 20

Program Vorsteiner VRS BMW M2 zaobjema sprednji podaljšek spojlerja iz ogljikovih vlaken, stranske pragove, zadnji difuzor in zadnji spojler na prtljažnih vratih (vse iz ogljikovih vlaken). Vsi deli so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo nizko težo ter istočasno izredno trdoto. Poleg izboljšanega izgleda paket prispeva k veliko boljšemu pretoku zraka, vozilu pa to doda aerodinamičen efekt in zmogljivost.

Vorsteiner BMW M2 On A Trackday Photoshoot 4

Dodatno je Vorsteiner avtomobil opremil z izredno lahkimi Vorsteiner platišči V-FF 106. Slednje so velikosti 20×9 spredaj in 20×10,5 zadaj. Po zaslugi Carbon Graphite barven odtenka, se platišča fenomenalno prilegajo h kovinski Mineral Gray barvi in tako poskrbijo za odličen celoten paket. Vse dodatke si lahko ogledate v detajle v spodnji galeriji.

Vir: Vorsteiner

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code