Vosteiner bo svoje izdelke na GoldRush Rallyju promoviral na najboljši možen način, s prikazom enega njihovih najnovejših izdelkov, BMW i8.

Če ste v zadnjem času kaj sledili Vorsteinerju potem vam je že jasno, da je ekipa delala na prav posebnem Bavarcu. Razvijali so namreč aerodinamične dele za priključni hibrid BMW i8. Ker se legendarni goldRush Rally z začetkom 13-tega maja bliskovito bliža, se na spletu pojavlja vedno več bodočih udeležencev s svojimi posebnimi predelavami.

Vorsteinerjev VS-E program ponuja kar nekaj sprememb. Če želite, da je vaš BMW i8 še nekoliko bolj izstopajoč, se obrnite na podjetje, ki to izpelje elegantno. VS-E sprednji odbijač zniža izgled sprednje maske, element agresije je tako neizogiben, v zadnjem delu pa se v karbonu ponaša še zadnji difuzor.

goldrush-rally-bmwi8-vorsteiner (4)

Poprodajno podjetje ima zaenkrat pripravljena le omenjena dodatka, kmalu pa lahko pričakujemo še nove stranske pragove in prtljažni spojler. V dinamično folijo preoblečen i8 na sebi nosi tudi Vorsteinerjeva V-202 platišča, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code