BMW Abu Dhabijev salon nikoli ne ostane brez zanimivih bavarskih primerkov. Tokrat je to prva generacija BMW X6 M, začinjena z deli svetovno znanih tunerjev Vorsteiner in Akrapovič.

Kot vedno je končni premaz avtomobila  povsem edinstven. Vorsteinerjev BMW X6 M, ki ga ponosno predstavlja BMW AD, uporablja karbonski “body kit”, ki je sestavljen iz sprednjega odbijača, stranskih pragov, zadnjega difuzorja in spojlerja. Difuzorju družbo delata tudi dva para novih karbonskih izpušnih cevi, ki spadajo k visoko zmogljivemu Akrapovič izpušnemu sistemu.

Vorsteiner-BMW-X6M-1

Za nameček je X6 M opremljen še z 22-palčnimi Vorsteiner platišči, kot vedno pa je tudi končni premaz avtomobila  povsem edinstven. Notranjost ostaja originalna, fantje iz Abu Dhabija pa tudi niso omenili nobenih nadgradenj zmogljivosti. Standardni motor, ki ga X6 M uporablja, in se verjetno skriva tudi pod tem pokrovom, je 4,4-litrski V8, ki proizvede 555 konjskih moči in 680 Nm navora. Akrapovičev izpušni sistem mu sicer doda še nekaj konjičkov več, glavna atrakcija pa je seveda boljši zvok motorja. Kot rečeno, je to prva generacija X6, če želite videti predelavo najnovejšega X6 M, si oglejte Lumma Design predelavo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code