Ja, govora je o povsem črnem BMW M4 kabrioletu, ki je prejel lepotno operacijo uspešnega kirurga Vorsteinerja. Podjetje je namreč znano po čudovitih in elegantnih lepotnih rešitvah in veliko mero prilagodljivosti.

Safirno črni BMW M4 brez strehe je vsekakor dober pokazatelj zgoraj napisanega dejstva. Opremljen je namreč z Vorsteinerjevimi platišči in aerodinamičnih dodatkov iz ogljikovih vlaken, ki poudarjajo športne linije popularnega bavarskega športnika.

Sprva so na M4 namestili že znane aerodinamične dodatke. Prejel je sprednji spojler in aerodinamični zadnji difuzor. Na srečo se Vorsteinerjevi dodatki iz ogljikovih vlaken lahko pohvalijo z zelo nizko težo, impresivnim dizajnom, na obstoječe dele pa se namestijo izredno enostavno in s svojo prisotnostjo bistveno prispevajo k vizualnemu napredku avtomobila, kar poudari tudi njegov športen karakter.

bmw-m4-vorsteiner-black (10)

M4 Cabrio ima nadeta tudi Vorsteiner platišča in sier gre za model V-FF 104, ki so v tem primeru velikosti 19×9,5 spredaj in 19×10,5 zadaj. Da elegantni črnini avtomobila čimbolj pristojijo so tudi slednja obarvana s črnim barvnim odtenkom.

Ta primerek ni dobil nikakršne nadgradnje moči in to za večino ljudi tudi ni potrebno, saj 3,0-litrski vrstni šestvaljnik že v osnovi ponuja kar 431 konjskih moči in 550 Nm navora, ki je na voljo že od 1850 vrtljajev na minuto naprej. M4 tako do stotice potrebuje le 4,1 sekunde, uživantska različica z zložljivo streho pa 4,4 sekunde. Najvišja hitrost je omejena na 250 km/h.

Oglejte si galerijo črnega gada. Nam je neverjetno všeč, pa vam?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code